HVIDOVRE TENNIS
ONLINE BOOKING
Information


Velkommen til bookingsiden for Hvidovre Tennis.dk
VELKOMMEN 

Velkommen til Hvidovre Tennis Booking.

Her kan du booke din baner hvis du er medlem. Er du ikke medlem har du også mulighed for at melde dig ind.

Det gør du via menuen i toppen "NYT MEDLEM".

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores Sportschef på 40890265 eller martin@hvidovretennis.dk eller klubbens fælles mail på klubben@hvidovretennis.dk

Aktivitetskalender 2016/17 (opdateret 17/9-2016) 
Nyheder med tilmelding 
INGEN JUNIORTRÆNING I UGE 42 pga. Efterårsferien. Træningsplanen for inde sæsonen 2016/17 er nu tilgængelig under junior og senior under træning

Tilmelding til Senior Tennis Skole for voksne mandag og onsdag kl. 18 til 19. Se senior og træning Tilmeldingsfrist modul 2 9/11-2016. Se træningshold modul 1 under senior og træning.

Tilmelding til Voksenintroduktion med start 15/10-2016. Se senior og træning. Husk man kan godt være med selvom man ikke kan alle datoerne! DET ER IKKE FOR SENT ENDNU BARE MELD TIL!

Tilmelding til seniorarrangement fredag den 21/10-2016 fra kl. 18 til 21. Pris 50 kr. som betales via mobile pay på dagen. Tilmelding sker til Martin på 40890265 senest torsdag den 20/10-2016. Se mere under senior og seniorarrangementer!


 
Billede 


 
Voksenintroduktion 
Kære medlemmer i Hvidovre Tennis. 

Vi skal være nogle flere medlemmer, og vi har brug for jeres hjælp til det. Flere medlemmer skaber flere muligheder og større råderum til arrangementer og ture også for de voksne. Derfor få delt denne indbydelse ud blandt venner, bekendte og arbejdskollegaer. 

Der udloves en ny tennisketsjer fra Prince til den som skaffer flest betalende deltagere.  
(der skal min. skaffes 6 deltagere, hvis præmien skal udløses)

Kontakt Martin, hvis du skal bruge indbydelser (40890265) 
Ny Sportschef i Hvidovre Tennisklub 
 

Kære Medlemmer

Det er med stor glæde, at bestyrelsen endelig kan melde noget konkret ud om vores træner situation.


Klubben har indgået en aftale med Martin Sommer, der kommer fra en stilling som cheftræner hos Holbæk Tennis Klub.


Martin er 38 år og har mange års trænererfaring, både på junior- og seniorsiden og indenfor motionist, bredde- og elite, dvs. et rigtig godt match i forhold til Hvidovre Tennis' strategi, hvor der skal være plads til alle. Martin har været tilknyttet Holbæk Tennis i 12 år, og har igennem alle årene været omdrejningspunktet for en lang række sociale arrangementer, turneringer og camps, som han vil videreføre i Hvidovre Tennis.


Martin er naturligvis selv tennisspiller, og har spillet tennis på divisionsniveau.


Vi er i bestyrelsen rigtig glade for at kunne byde Martin velkommen og vi er stolte over, at vi kan indgå en aftale med en kapacitet som Martin.Martin tiltræder officielt den 1. oktober, dvs. til indendørs sæsonen, men vi har indgået en aftale med Martin om at han allerede nu vil varetage en række administrative opgaver, så vi får skabt det bedste grundlag for træningsplanlægning, turneringsafholdelse og meget mere. I vil derfor møde Martin i klubben løbende frem til 1. oktober.


Tag godt imod vores nye sportschef.


De bedste hilsener


Bestyrelsen 
Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Husk at vand banerne inden brug, og at feje dem efter... God fornøjelse